Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Πώς πέρασε τις διακοπές των Χριστουγέννων η showbiz;

Πώς πέρασε τις διακοπές των Χριστουγέννων η showbiz;
Την περίοδο των εορτών το Instagram γεμίζει με αξιοζήλευτες φωτογραφίες και βίντεο από τους πλούσιους και διάσημους, που μοιράζονται τις χαρούμενες στιγμές τους.

Μερικά από τα post είναι απλά αστεία, άλλα αξιολάτρευτα και εμπνευσμένα ενώ άλλα είναι απλά προβολή του τεράστιου πλούτου τους.

Η Lady Michelle Mone είναι μια από τις σπάνιες αυτοδημιούργητες εκατομμυριούχους στη Μεγάλη Βρετανία. Μεγαλωμένη σε ένα φτωχό μέρος της Γλασκόβης, στη Σκωτία, είναι τώρα η βαρόνη του Mayfair όπου και περνάει τα Χριστούγεννα.

Ο Arjun Seth, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας συμπληρώματος διατροφής, Protein World, ανέβασε μια φωτογραφία από ένα πάρτι στο Ντουμπάι.

Η Kim Kardashian, η τηλεοπτική προσωπικότητα ονομάστηκε ως ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο, μαζί με τον σύζυγό της ράπερ Kanye West. Εδώ στο σπίτι της μητέρας της, όπου είναι ασφυκτικά γεμάτο από διασημότητες όπως η Jennifer Lopez.

Ο Travers "Candyman" Beynon γεμίζει το Instagram του με σέξι γυναίκες, γρήγορα αυτοκίνητα και ξέφρενα πάρτι. Ο Αυστραλός κληρονόμος καπνού, δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες από τις γιορτές καθώς και γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η Taylor Swift είναι αναμφισβήτητα μια από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της χρονιάς. Εδώ με έναν χιονάνθρωπο, τον αδερφό της και τον φίλο της Calvin Harris.

Ο Rock, ο ηθοποιός και παλαιστής με περιουσία που φτάνει τα 135 εκατομμύρια δολάρια, θα μπορούσε να περάσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του οπουδήποτε στον κόσμο. Ωστόσο, πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών του στο γυμναστήριο με την παλαιστή Nia Jax και με το σκύλο του.

Η Cara Delevingne το μοντέλο που είναι επίσης γνωστή για την αίσθηση του χιούμορ που διαθέτει, ντύθηκε Jabba the Hut για να παρακολουθήσει το "Star Wars" την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ο Dan Bilzerian, ο εκατομμυριούχος "Βασιλιάς του Instagram" δεν απογοήτευσε του ακολούθούς του με τις φωτογραφίες από τις διακοπές του στο Bachelor Gulch των ΗΠΑ.

Η Victoria Beckham με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους σε ένα χιονισμένο δάσος.

Η Oprah Winfrey μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου, δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τον σύζυγός της Stedman Graham στην παραλία.

newmoney.gr



from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1NR7oGx
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου