Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Αυτό το αγόρι μαζεύει όλο το χρόνο χρήματα, φοράει τα καλά του και πάει στο μοναδικό μέρος που θα ήθελε να βρίσκεται!

Αυτό το αγόρι μαζεύει όλο το χρόνο χρήματα, φοράει τα καλά του και πάει στο μοναδικό μέρος που θα ήθελε να βρίσκεται!
Λίγο πριν ξημερώσει η παραμονή των Χριστουγέννων, ο μικρός Τζέρι Χάτσερ, ξύπνησε και φόρεσε το καλύτερο κοστούμι του.

Όχι επειδή ήθελε να πάει στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο για να δει τι του έφερε ο Άγιος Βασίλης αλλά ούτε και γιατί θα πήγαινε στην Εκκλησία με τους γονείς του. Ο Τζέρι είχε άλλα σχέδια για αυτή τη μέρα, τα οποία τα είχε προγραμματίσει πριν από πολύ καιρό.

Ο Τζέρι σκόπευε να πάει στο κοντινό νοσοκομείο παίδων της πόλης του και να προσφέρει λίγη χαρά στους μικρούς ασθενείς και στους αγαπημένους τους που θα περνούσαν αυτή την όμορφη μέρα μακριά από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με την σελίδα του νοσοκομείου στο Facebook, ο Τζέρι δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τόσο ευγενικό. Κάθε παραμονή Χριστουγέννων, για τα προηγούμενα τρία χρόνια, οι γονείς του τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο με μια τσέπη γεμάτη χρήματα, τα οποία ο Τζέρι μαζεύει καθ όλη τη διάρκεια του έτους.
Μόλις φτάσει εκεί, φορώντας πάντα τα πιο «καλά του ρούχα», πηγαίνει και στέκεται δίπλα στην ταμία της καφετέριας του νοσοκομείου.

«Ο Τζέρι κρύβεται πίσω από την ταμειακή μηχανή πίσω μας και κάθε φορά που κάποιος συνοδός ενός μικρού ασθενή ανοίγει το πορτοφόλι του για να πληρώσει, πετιέται ξαφνικά, πληρώνει με τα δικά του χρήματα και του εύχεται καλά Χριστούγεννα», είπε μια από τις κοπέλες που εργάζονται στην καφετέρια του νοσοκομείου.
Ένα από τα «θύματα» της έκπληξης του Τζέρι, η Κρίστα Ρετς, λέει:

«Μιλώντας για απροσδόκητη ευλογία και καλοσύνη.. Με ξάφνιασε εντελώς. Δεν θα μπορούσα να το περιμένω. Είναι ένα τόσο γλυκό μικρό αγόρι». ΄


«Όταν πλησίασα στο ταμείο για να πληρώσω πετάχτηκε και με εξέπληξε. Η καρδιά μου έλιωσε! Ο Θεός του χάρισε την πιο όμορφη καρδιά», γράφει μια μητέρα ενός μικρού ασθενή, η Κρίστι Έλιοτ.

«Έχω ένα παιδί με ειδικές ανάγκες αλλά και ένα παιδί που έχει τη νόσο του Crohn. Για αυτό επισκεπτόμαστε αλλά μένουμε και αρκετά συχνά σε αυτό το νοσοκομείο.
Τα περισσότερα παιδιά μαζεύουν τα χρήματά τους για να αγοράσουν παιχνίδια και πράγματα για τον εαυτό τους, αν και έχουν ήδη πολλά. Όχι όμως και αυτός ο μικρός άντρας. Η καρδιά του είναι πλούσια και έχει καταλάβει τη σημασία της ζωής. Ο Θεός θα σε ευλογεί», έγραψε η Κρις Νίκολς η οποία του έδωσε 40 δολάρια για να «διατηρηθεί ο κύκλος της καλοσύνης».

Αλλά η πράξη του Τζέρι δεν είναι τυχαία. Ο ανιδιοτελής «μικρός κύριος» ξέρει πως είναι να χάνεις σχεδόν κάποιον που αγαπάς. Ο μικρός αδερφός του, πέρασε πολύ μεγάλο διάστημα νοσηλευόμενος στο ίδιο νοσοκομείο. Η κατάσταση του ήταν πολύ σοβαρή και οι γιατροί δεν έδιναν στην οικογένεια πολλές ελπίδες. Το παιδί όμως το ξεπέρασε και σήμερα είναι στο σπίτι μαζί με τον αδερφό του.

Από τότε, κάθε παραμονή πρωτοχρονιάς, ο Τζέρι βάζει το καλό του κοστούμι και πάει στο νοσοκομείο. Η αποστολή του είναι να φέρει το χαμόγελο στους ασθενείς αλλά και στους συγγενείς τους.

Περιττό να σας πούμε ότι τα καταφέρνει απόλυτα..

dinfo.gr



from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1MH5nZF
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου