Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΦΩΤΟ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ επέστρεψαν από τις Μαλδίβες Ελένη-Ματέο!

ΦΩΤΟ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ επέστρεψαν από τις Μαλδίβες Ελένη-Ματέο!
Η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα τρία της παιδιά, όπως έγινε γνωστό από τα πριοδικά, πέρασαν τις μέρες των Χριστουγέννων σε πολύ γνωστό εξωτικό προορισμό.

Η οικογένεια επέστρεψε στην Αθήνα την Κυριακή, καθώς η παρουσιάστρια έπρεπε να είναι κανονικά στο πόστο της στην εκπομπή «Ελένη» στον Alpha. Στο αεροδρόμιο τους τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ όπου, όπως θα δείτε και εσείς, ήταν αρκετά μαυρισμένοι. Η Ελένη, όπως και στην αναχώρηση της φορούσε μαντήλι και γυαλιά για να αποφύγει τους φωτογράφους.

menegaki.jpg

«Όταν ταξιδεύουμε όλοι μαζί, τρελαίνονται εκείνοι που μας ελέγχουν τα διαβατήρια. Βλέπουν άλλο επίθετο ο ένας, άλλο ο άλλος, και ας τους λέμε εμείς ότι είμαστε μία οικογένεια. Άλλο σπίτι με τόσα επίθετα δεν πρέπει να υπάρχει» περιέγραφε με χιούμορ η Ελένη Μενεγάκη στη μαγνητοσκοπημένη εκπομπή της που προβλήθηκε την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στον Alpha. Λίγες μέρες μετά, το απόγευμα της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου, ο φακός του ΟΚ συνάντησε το ζευγάρι και τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την επιστροφή τους από τις Μαλδίβες, όπως αναφέρεται στο περιοδικό.

e9.jpg

protothema.gr

 



from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1NR7nT6
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου