Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια των Kardashians: Ποιος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο;

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια των Kardashians: Ποιος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο;
Η οικογένεια των Kardashians περνά δύσκολες στιγμές, τις φετινές γιορτινές ημέρες. Ο λόγος είναι πως ένα από τα μέλη της, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο τις τελευταίες ώρες.

Ο λόγος για τον αδελφό των κοριτσιών, Rob Kardashian, που είναι γιος του Robert Kardashian και της Kris Jenner. Ο 28χρονος εισήχθη στο νοσοκομείο, όπου επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του όταν διαγνώσθηκε με διαβήτη! Ο Rob προσπαθεί να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και να βρίσκεται μακριά από το διάσημο ριάλιτι της οικογένειάς του. Τα τελευταία χρόνια έχει πολλές αυξομειώσεις στο βάρος και οι γιατροί τον είχαν προειδοποιήσει πως πρέπει να αλλάξει την καθημερινότητά του και τις διατροφικές του συνήθειες, γιατί είχε προδιάθεση για διαβήτη.

robert kardashianRob Kardashian
Μάλιστα εκτός αυτού, είχε περάσει και σημαντικό διάστημα με καταχρήσεις παράνομων ουσιών. Πλέον, εισήχθη στο νοσοκομείο του Λος Άντζελες και σύμφωνα με το TMZ, επιβεβαιώθηκε πως είναι διαβητικός. Ο λόγος που επισκέφθηκε το νοσοκομείο ήταν μια έντονη αδιαθεσία που ένιωσε και μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις διαγνώστηκε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Τα ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρουν πως ο νεαρός θα μείνει για λίγο διάστημα στο νοσοκομεία ώστε να ακολουθήσει θεραπεία.

peoplegreece.com



from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1Tq9Ntb
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου