Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Σύρος: ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ σχολείο την ώρα της παρέλασης

Σύρος: ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ σχολείο την ώρα της παρέλασης
Την ώρα που οι μικροί μαθητές του 1ου Δημοτικού σχολείου της Σύρου συμμετείχαν καμαρωτοί στην παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο κέντρο της Ερμούπολης, άγνωστοι «ποντικοί» τρύπωναν στο…

Οι δράστες παραβίασαν ένα παράθυρο και μπήκαν στο εσωτερικό του κτιρίου, από το οποίο έκλεψαν σχολικό εξοπλισμό μεγάλης αξίας. Δεν αρκέστηκαν στην κλοπή, όμως, αλλά προκάλεσαν και εκτεταμένες ζημιές στις αίθουσες διδασκαλίας, καταστρέφοντας τους πίνακες και τα φωτιστικά! Οι δάσκαλοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και κλιμάκιο της Σήμανσης πήρε αποτυπώματα από τους χώρους όπου κινήθηκαν οι εισβολείς με την ελπίδα ότι θα τους ταυτοποιήσει.

*** Εκτεταμένες φθορές προκάλεσαν και σε ένα νεκροταφείο στη Ρόδο οι άγνωστοι «κυνηγοί» χαλκού που ρήμαξαν τα καντήλια και έσπασαν τα μάρμαρα από τα μνήματα για να αρπάξουν τα μεταλλικά βάζα! Σύμφωνα με την καταμέτρηση που ακολούθησε στο δημοτικό κοιμητήριο Ταξιαρχών, οι δράστες προκάλεσαν μεγάλες ζημιές σε 48 τάφους! Η τοπική Αστυνομία ερευνά την υπόθεση και προσπαθεί να εντοπίσει τους βανδάλους που δεν σεβάστηκαν τη μνήμη των νεκρών.

protothema.gr



from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1MYTEGw
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου