Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Την… είπε άσχημα στον Σπαλιάρα ο Γουόρεν Μπίτι

Την… είπε άσχημα στον Σπαλιάρα ο Γουόρεν Μπίτι
Στα 79 του χρόνια, ένας Γουόρεν Μπίτι μετράει για τουλάχιστον τρεις… Σπαλιάρες.

Στη βιογραφία του «Star: How Warren Beatty Seduced America» από τον Πίτερ Μπίσκιντ το 2010, αναφέρεται ότι οι γυναίκες με τις οποίες έχει κοιμηθεί φτάνουν τις 12.775. Μεγάλος αριθμός, ακόμη και για έναν κλασικό γόη του Χόλιγουντ που κατέκτησε τον γυναικείο πληθυσμό από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη με το «Πυρετός στο αίμα» («Splendor in the grass») του 1961.

Έξι χρόνια αργότερα, ο Μπίτι σχολίάζει αυτόν τον αριθμό σε συνέντευξή του στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού «AARP». «Σκεφτείτε το. Να έχει κοιμηθεί κανείς με 12.775 γυναίκες… Αυτό θα σήμαινε όχι μόνο περισσότερες από μία γυναίκες ταυτόχρονα, αλλά και θα απέκλειε το σεξ με την ίδια γυναίκα».

Αντίθετα με τους αμερικανούς αναγνώστες, εμείς δεν διακρίνουμε κάποια διάψευση στην παραπάνω δήλωση… «Κοιτάξτε, ποτέ δεν παραπλάνησα κανέναν. Είμαι… nice guy» είπε στο περιοδικό ερωτώμενος για τις πολλές σχέσεις του, οι περισσότερες εκ των οποίων γεννήθηκαν στα κινηματογραφικά πλατό. Πριν γνωρίσει και παντρευτεί την Ανέτ Μπένινκ στα γυρίσματα του «Μπάγκσι» το 1991, ο Μπίτι είχε συνδεθεί ερωτικά – ανάμεσα σε πολλές άλλες - με το μοντέλο Τζάνις Ντίκινσον, την ηθοποιό Νταϊάν Κίτον, την τραγουδοποιό Κάρλι Σάιμον και τη Μαντόνα – την οποία «έριξε» στα 63 του.

Koolnews.gr



from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/2dCJS3Q
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου