Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Πάει και το παραμύθι... της «νέας διαπλοκής»

Πάει και το παραμύθι... της «νέας διαπλοκής»
  Με την αποχώρηση Καλογρίτσα, αφενός αυξήθηκαν τα έσοδα του δημοσίου, αφετέρου ακυρώθηκε το επιχείρημα των καναλαρχών περί της νέας δήθεν διαπλοκής του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολλαπλά κερδισμένη η κυβέρνηση. Αλήθεια, που είναι η "διαπλοκή" τώρα; Πάει, πέταξε! Καλά θα κάνουν, λοιπόν, οι καναλάρχες να βρουν κάτι καινούργιο να λένε...

Τελικά... 258 τα εκατοµµύρια από τις τηλεοπτικές άδειες!

Ακάθεκτη συνεχίζει η κυβέρνηση Τσίπρα τη µάχη που δίνει για ξεκαθάρισµα του τηλεοπτικού τοπίου και την αδειοδότηση του τηλεοπτικών σταθµών, για πρώτη φορά µετά από 27 χρόνια ανοµίας

Κατέπεσε η επιχειρηµατολογία ΝΔ-διαπλοκής

Στο επίκεντρο της επιχειρηµατολογίας της Ν∆ και της προπαγάνδας της διαπλοκής βρέθηκε η οικογένεια Καλογρίτσα. Ωστόσο η πλευρά Καλογρίτσα, αφού δεν κατέβαλε σύµφωνα µε το ορισµένο χρονοδιάγραµµα την πρώτη δόση (οι άλλοι τρεις προσωρινοί υπερθεµατιστές, Μαρινάκης, Αλαφούζος, Κυριακού το έπραξαν) τέθηκε εκτός διεκδίκησης, παρά το αίτηµα που υπέβαλε για παράταση, το οποίο και απέρριψε η κυβέρνηση και συγκεκριµένα η Γενική Γραµµατεία Ενηµέρωσης και Επικοινωνίας.

Η απόρριψη του σχετικού αιτήµατος για 48ωρη παράταση, ώστε να βρει τα χρήµατα η πλευρά Καλογρίτσα, αποτέλεσε και την καλύτερη απάντηση στη λάσπη που εκτόξευε επί µήνες η Νέα ∆ηµοκρατία, αναφορικά µε τη δήθεν σχέση ΣΥΡΙΖΑ-Καλογρίτσα, την οποία τα φερέφωνα της διαπλοκής πρόλαβαν να βαφτίσουν «νέα διαπλοκή».

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή


ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

cover-235s

 



from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/2cH14bs
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου