Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Στου Μαξίμου οι υπερθεματιστές, "τρέχει" η διαδικασία

Στου Μαξίμου οι υπερθεματιστές,
Σειρά επαφών με τους υπερθεματιστές στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ξεκίνησε σήμερα ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

Στο Μέγαρο Μαξίμου έφτασαν αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και στη συνέχεια ο Γιάννης Αλαφούζος με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα να δίνει το παρών στις συναντήσεις.

Την Παρασκευή αναμένεται να γίνει η συνάντηση με τον Κυριακού του ΑΝΤ1 (χωρίς να αποκλείεται να μετατεθεί το ραντεβού για το Σάββατο) ενώ στου Μαξίμου θα πάει και ο Ιβάν Σαββίδης αμέσως μόλις ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά.

Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι και αυτή η συνάντηση δε θα αργήσει αφού οι διαδικασίες "τρέχουν" ενώ ο Σαββίδης φαίνεται πως έχει στην κατοχή εκτός από πολλά περιουσιακά στοιχεία και μετρητά.

Να σημειωθεί ότι το παρών στις συναντήσεις με Κυριακού, Σαββίδη αναμένεται να δώσει και πάλι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Στις συναντήσεις της Παρασκευής με Μαρινάκη, Αλαφούζο υπήρχε πολύ καλό κλίμα με την κυβέρνηση να ξεκαθαρίζει ότι η διαδικασία θα ακολουθηθεί μέχρι τέλους και με τους αυστηρούς κανόνες που είχαν εξ αρχής τεθεί.

Οι δύο υπερθεματιστές από την πλευρά τους άσκησαν έντονες πιέσεις για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αδειοδότησης και να μπει τέλος στο προηγούμενο καθεστώς.



from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/2dHH9ZI
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου