Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Δήμος Αθηναίων: 4o Travel Trade Athens για την προώθηση της Αθήνας

Δήμος Αθηναίων: 4o Travel Trade Athens για την προώθηση της Αθήνας
Την Κυριακή 2 και τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου διοργανώνεται από τον δήμο Αθηναίων για τέταρτη συνεχή χρονιά το Travel Trade Athens, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως σημειώνει ο δήμος Αθηναίων σε ανακοίνωσή του, πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις προβολής της ελληνικής πρωτεύουσας και προώθησής της ως αποκλειστικού ταξιδιωτικού προορισμού.

Στην Αθήνα φθάνουν 95 κορυφαίοι παράγοντες της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας από 25 χώρες, οι οποίοι τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου θα βρεθούν στο ίδιο τραπέζι με 155 έλληνες προμηθευτές τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών (suppliers). Σύμφωνα με τον δήμο Αθηναίων, υπολογίζεται ότι θα καταρριφθεί κάθε προηγούμενο ρεκόρ, καθώς αναμένεται να πραγματοποιηθούν περισσότερες από 2.000 συναντήσεις, Business to Business (B to B). Το ενδιαφέρον ξένων αγοραστών να συμμετάσχουν, παρουσιάζεται αυξημένο κατά 20% σε σύγκριση με πέρυσι.

Σε ό,τι αφορά το αντικείμενο της διοργάνωσης ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται φέτος στο σκέλος που αφορά στην αγορά συνεδρίων, εταιρικών συναντήσεων και ταξιδιών κινήτρων (MICE), ενώ έχει σχεδιαστεί ειδικό πρόγραμμα περιηγήσεων και επισκέψεων σε σημεία και χώρους ενδιαφέροντος της Αθήνας (τα λεγόμενα FAM TRIPS) με στόχο την ανάδειξη  του μεγάλου εύρους επιλογών και υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρει ο προορισμός.

Το 4ο Travel Trade Athens 2016 αποτελεί την κορυφαία επαγγελματική διοργάνωση του δήμου Αθηναίων που πραγματοποιείται από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ), μέσω του Athens Convention and Visitors Bureau (ACVB) και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Tour Operators Ευρώπης (European Tour Operators Association-ETOA)

Τελεί υπό την Αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού με την υποστήριξη του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO), του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδιών και Τουρισμού, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού και της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών, Αττικής και Αργοσαρωνικού.

Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην οποία θα παρουσιαστούν συμπεράσματα του Travel Trade Athens 2016, στις 12.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «King George», στην πλατεία Συντάγματος.

Στη συνέντευξη Τύπου θα συμμετάσχουν επίσης ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Aegean Airlines, Ευτύχιος Βασιλάκης, ο general manager της VISA Europe Greece, Cyprus, Bulgaria Νίκος Καμπανόπουλος και ο διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών του δήμου Αθηναίων (EATA), Αλέξης Γαληνός.

Πληροφορίες καθώς και το πρόγραμμα της διοργάνωσης μπορείτε να δείτε στο: http://ift.tt/1T3Ljtt



from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/2dddsxY
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου