Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΦΩΤΟ- Βρετανός τοιμάζει το «κλαμπ» των εχθρών της Θάτσερ!

ΦΩΤΟ- Βρετανός τοιμάζει το «κλαμπ» των εχθρών της Θάτσερ!
Η Μάργκαρετ Θάτσερ είναι αναμφισβήτητα από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στην Βρετανία, με πολλούς οπαδούς αλλά και εχθρούς τους οποίους απέκτησε την δεκαετία του '80 στο διάστημα της οποίας κυβέρνησε.

Βέβαια, κάθε μεγάλος ηγέτης που έχει σημαδέψει την χώρα του έχει υποστηρικτές και οπαδούς.

Ωστόσο, η περίπτωση της Θάτσερ είναι ξεχωριστή. Ανάμεσα στους επικριτές της υπάρχει και μια μερίδα που δεν έχει μείνει ευχαριστημένη ούτε με τον θάνατό της! Και αυτό γιατί μετά τα πάρτι που οργάνωσαν κάποιοι ανεγκέφαλοι στο άκουσμα του θανάτου της πριν 2 χρόνια, τώρα έρχεται ένας καλλιτέχνης να προτείνει την δημιουργία «μουσείου» όχι για το γενικότερο έργο της παλαίμαχου πολιτικού, αλλά για να θυμίζει στους Βρετανούς τις «κακές πολιτικές αποφάσεις» που πήρε κατά την θητεία της.

Θάτσερ-1

Ο λόγος για τον 32χρονο Darren Culle καλλιτέχνη από το Leeds της Βρετανίας, ο οποίος προσπαθεί να βρει χρηματοδότηση ώστε να ξεκινήσει τις ενέργειες για την εύρεση χώρου για το Αντι-Θατσερικό μουσείο (Anti-Thatcher museum) όπως χαρακτηριστικά το ονομάζει. Μάλιστα, ο Darren έχει βρει ανταπόκριση από πολλούς που θα ήθελαν την Θάτσερ για «δεύτερη φορά» νεκρή...Μεταξύ αυτών είναι από απλοί πολίτες μέχρι δημοσιογράφοι.

Θάτσερ

Σημειώνεται ότι μέσα στο 2013, ο Ντέιβιντ Κάμερον, πρότεινε από την πλευρά του την δημιουργία μουσείου και βιβλιοθήκης για τη Θάτσερ, το οποίο είχε υπολογιστεί ότι θα κοστίσει 15 εκατομμύρια λίρες.

paraskhnio.gr



from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1HXgHS9
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου