Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Βαριές κακουργηματικές κατηγορίες για τους συλληφθέντες της Νέας Αγχιάλου

Βαριές κακουργηματικές κατηγορίες για τους συλληφθέντες της Νέας Αγχιάλου
Τρεις βαριές κακουργηματικές κατηγορίες απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος των δύο ληστών που συνελήφθησαν στη Νέα Αγχίαλο.

Οι δύο ληστές κατηγορούνται για διακεκριμένη οπλοκατοχή, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και ληστεία κατά συρροή.

Και οι δύο αναμένεται να οδηγηθούν την Κυριακή στην Εισαγγελία Εφετών, καθώς σε βάρος τους εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης.

Όπως διευκρινίστηκε από την προανάκριση που διενεργείται από την Αντιτρομοκρατική, νεκρός είναι ένας 34χρονος, γνωστός με το ψευδώνυμο «καρφάκιας», ο οποίος εκτός των άλλων ήταν ο άνθρωπος που είχε με απειλή οδηγήσει το ελικόπτερο στις φυλακές Κορυδαλλού για την απόδραση του Βασίλη Παλαιοκώστα.

Συλληφθέντες είναι ένας 45χρονος και ένας 37χρονος. Ο τελευταίος αποτελεί την «έκπληξη» της υπόθεσης καθώς καταζητείται χρόνια από την ΕΛΑΣ ως ένας από τους ληστές με τα «μαύρα» και είχε επικηρυχθεί μαζί με τους αδελφούς Σεϊσίδη λίγο μετά την επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος Αγίας Παρασκευής, για την οποία θεωρήθηκαν ύποπτοι, με το ποσό των 600.000 ευρώ ο καθένας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, κατά την επιχείρηση της αστυνομίας στην Αγχίαλο Βόλου, πριν από την επέμβαση των αστυνομικών ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί μέσα από το σπίτι και όταν αργότερα παραδόθηκαν οι δύο καταζητούμενοι, ισχυρίστηκαν ότι ο σύντροφός τους αυτοκτόνησε για να μη συλληφθεί.



from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1Gd0bjk
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου