Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Πάτρα: Ο απίστευτος λόγος που ήθελε botox στα 70 της χρόνια!

Πάτρα: Ο απίστευτος λόγος που ήθελε botox στα 70 της χρόνια!

Τα botox πηγαίνουν βροχή παρά την οικονομική κρίση - Μία περίπτωση δύσκολα θα ξεχαστεί από τον δερματολόγο που την έζησε...




Τα botox δεν είναι πια ταμπού. Παρά την κρίση οι γυναίκες στην Πάτρα φροντίζουν το πρόσωπό τους κι επιθυμούν να δείχνουν φρέσκιες και νεότερες, ενώ αρκετές ξεκινούν την πρώτη θεραπεία γύρω ή και κάτω από τα 30 ακολουθώντας τη συμβουλή «κάλλιο το προλαμβάνειν του θεραπεύειν».


Όπως αναφέρει o δερματολόγος Γεώργιος Δαραβάλης το ενδιαφέρον των Πατρινών για τα botox είναι πολύ μεγάλο και τα τελευταία χρόνια μειώνεται η ηλικία κατά την οποία οι γυναίκες ξεκινούν τη θεραπεία. Ενώ παλιότερα η ηλικιακή αφετηρία προσδιοριζόταν συνήθως γύρω στα 35 σήμερα αυτή έχει μειωθεί στα 30 και λίγο κάτω από αυτή.


Οι ηλικίες που προτιμούν το botox φτάνουν μέχρι τα 70και 75, τα οποία ωστόσο δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικά, αλλά βοηθούν. «Μια γυναίκα τέτοιας ηλικίας ήθελε να κάνει botox για να μην σηκώνεται το φρύδι της , ώστε να μην καταλαβαίνουν οι φίλες της με τις οποίες έπαιζε χαρτιά, ότι μπλοφάρει», θυμάται ο κ. Δαραβάλης. Και προσθέτει: «Είναι οξύμωρο. Παρά την κρίση αυξάνεται το ενδιαφέρον των γυναικών για το botox».


«Το botox στις ηλικίες των 70+ βελτιώνει το πρόσωπο και κάνει τις γυναίκες να φαίνονται πιο φρέσκιες. Διώχνει την κούραση και «ανοίγει» το βλέμμα στην περίπτωση που υπάρχει πτώση στα μάτια» εξηγεί η πλαστικός χειρουργός Θεοδώρα Μπαρλίγκα.


Την ίδια ώρα το botox κερδίζει έδαφος και στους άνδρες. «Πολλούς τους φέρνουν οι γυναίκες τους» λέει ο κ. Δαραβάλης. Οι άνδρες, όπως αναφέρει η κ. Μπαρλίγκα, «συνήθως ξεκινούν το botox από τα 40 και οι μεγαλύτερες ηλικίες που το προτιμούν φτάνουν μέχρι τα 55 -60. Τα τελευταία 3 – 4 χρόνια το ποσοστό των ανδρών που κάνει botox έχει αυξηθεί».


Πηγή: thebest.gr







from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1JloyrU

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου