Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Πύργος: Νέες κινητοποιήσεις για τα σκουπίδια

Πύργος: Νέες κινητοποιήσεις για τα σκουπίδια

Ρολά κατεβάζουν από αύριο και για μία εβδομάδα όλα τα σχολεία στους δήμους Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, εις ένδειξη διαμαρτυρίας για το πρόβλημα με τα σκουπίδια.


Εν τω μεταξύ, σε νέες κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι κάτοικοι της περιοχής, που χθες, κάλυψαν την πόρτα του δημαρχείου Πύργου με τα σκουπίδια που έφεραν από το σπίτι τους.


Όπως ανακοίνωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Αγγελόπουλος και ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, κλειστοί θα παραμείνουν για μία εβδομάδα και οι παιδικοί σταθμοί σε Πύργο και Αρχαία Ολυμπία.


Σε δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος σημείωσε ότι «η περιφέρεια ό,τι ήταν να κάνει, το έκανε» και συμπλήρωσε: «Πρέπει να παρέμβει η κεντρική εξουσία το συντομότερο δυνατό, για να μην κινδυνεύσει κι άλλο η δημόσια υγεία». Από την μεριά του, ο Γιώργος Γεωργιόπουλος ανέφερε ότι «ο Πύργος και η Αρχαία Ολυμπία, βρίσκονται σε κατάσταση υγειονομικού συναγερμού» υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «ο κίνδυνος για την υγεία των πολιτών και ιδιαίτερα των πλέον ευπαθών ομάδων, είναι άμεσος».







from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1G7M9MA

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου