Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Γιάννενα: Σε καλή κατάσταση το παιδάκι που έχασε τον αντίχειρά του στην παιδική χαρά

Γιάννενα: Σε καλή κατάσταση το παιδάκι που έχασε τον αντίχειρά του στην παιδική χαρά

Αναμένεται να διαπιστωθεί αν πέτυχε η επέμβαση συγκόλησης που έκαναν οι γιατροί στο νοσοκομείο Χατζηκώστα - Ώρες αγωνίας για την οικογένεια


«Παραμένει στο νοσοκομείο το παιδί ευτυχώς είναι σε καλή κατάσταση», λέει στο protothema.gr ο διοικητής του νοσοκομείου Χατζηκωστα Λάμπρος Γεωργόπουλος. Το απόγευμα του Σαββάτου ο αντίχειρας του μικρού αγοριού πιάστηκε στην τσουλήθρα, ενώ εκείνο έπαιζε, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί.


Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, με τους γιατρούς να καταβάλλουν προσπάθειες συγκόλλησης, ενώ τώρα αναμένεται να διαπιστωθεί αν πέτυχε η επέμβαση.


Το ατύχημα προκάλεσε αντιδράσεις στους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι καλούν αυτούς που ευθύνονται να δώσουν εξηγήσεις για το περιστατικό αυτό.


Την ίδια ώρα, η οικογένεια του τετράχρονου προσπαθεί να είναι κοντά στο παιδάκι με ψυχραιμία, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αναμένεται να κινηθεί δικαστικά κατά των υπευθύνων καθώς προκλήθηκε σοβαρή βλάβη στο παιδί τους και τέθηκε επί της ουσίας η ζωή του σε κίνδυνο.


protothema







from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1JloyZ8

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου