Το δοκιμάσαμε και είχε 100% επιτυχία. Το κρέας είναι συνήθως αρκετά σκληρό από τη φύση τους.
Για να το κάνεις πιο μαλακό το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα ακτινίδιο. Κόψε το ακτινίδιο στη μέση και με το μισό πέρνα το κρέας σου από τη μία και από την άλλη μεριά. Μία φορά είναι αρκετή για να γίνει απίστευτα μαλακό. Έπειτα ψησ'το κανονικά όπως συνήθως.
Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει!
newsone.gr
from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1TBIWLY
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου