Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Το σύστημα ξέφυγε! Πάει...

Το σύστημα ξέφυγε! Πάει...
  Λένε και γράφουν ψέματα! Παρουσιάζουν στοιχεία με τελείως παραπλανητικό τρόπο! Παρουσιάζουν την πραγματικότητα τελείως διαφορετικά από ό,τι είναι.

Και αυτό το πράγμα είναι μαζικό, ενοποιημένο, συνεννοημένο τουλάχιστον! Γιατί ξέρουν ότι πρέπει να ρίξουν την κυβέρνηση ΤΩΡΑ! Είναι απόλυτη ανάγκη για τα συμφέροντά τους!

Στο ΧΩΝΙ το έχουμε γράψει χίλιες φορές. Και σήμερα χίλιες μία. Τους τελευταίους μήνες, το σύστημα ξέφυγε! Γιατί έχει συνειδητοποιήσει ότι δίνει μάχη επιβίωσης (κυριολεκτικά) και ο χρόνος του τελειώνει. Και για αυτό εδώ και πάρα πολύ καιρό έχουν αφήσει παράμερα τακτικές και μακροχρόνιους επικοινωνιακούς σχεδιασμούς και παίζουν το σύστημα «φουλ επίθεση»!

Δεν έχει σημασία αν είναι λογικό αυτό που σκέφτηκαν. Αρκεί να κατηγορεί την κυβέρνηση! Και έτσι κατέληξαν να λένε και να γράφουν ψέματα! Συστηματικά και ξεδιάντροπα. Παρουσιάζουν στοιχεία με τελείως παραπλανητικό τρόπο! Παρουσιάζουν την πραγματικότητα τελείως διαφορετικά από ό,τι είναι. Και αυτό το πράγμα είναι μαζικό, ενοποιημένο, συνεννοημένο τουλάχιστον! Γιατί ξέρουν ότι πρέπει να ρίξουν την κυβέρνηση ΤΩΡΑ! Είναι απόλυτη ανάγκη για τα συμφέροντά τους!

διαβάστε τη συνέχεια Στο ΧΩΝΙ που κυκλοφορεί, εκτάκτως, το Μεγάλο Σάββατο

 



from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1SxFymp
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου