Με την ταινία πήρες μια γερή ιδέα της μεγάλης πίεσης στη σκηνή της υχηλής γαστρονομίας. Πιστεύεις ότι θα είχες το ταλέντο και τις αντοχές να αντέξεις μια τέτοια ζωή;
«Δεν είμαι καθόλου σίγουρος.Στα 15 μου δούλευα στη λάντζα ενός ελληνικού εστιατορίου και στα 18 μου ως βοηθός μάγειρα επί τρεις μήνες. Ήταν δύσκολη δουλειά όμως έμαθα πολλά - έζησα την ιεραρχία, την ένταση, το στρες, όμως ήμουν πολύ καλός και αγαπούσα ό,τι έκανα. Τώρα αν θα μπορούσα να αντέξω την πίεση ή αν θα είχα το ταλέντο να σκαρφαλώσω στην κορυφή, όπως οι διάσημοι σεφ που συνάντησα και μελέτησα για τις ανάγκες τη ταινίας, δεν ξέρω»
Εσύ μαγειρεύεις; Έχεις κάποιοπιάτο που είναι η σπεσιαλιτέ σου;
«Μαγειρεύω και μάλιστα πολύ καλά! Αλλά όχι, δεν έχω σπεσιαλιτέ. Μου αρέσουν οι απλές γεύσεις, οι συνταγές που βασίζονται σε απλά υλικά. Δεν είμαι φαν της πολλής σάλτσας. Θέλω να πειραματίζομαι με το πώς αναδεικνύονται οι φυσικές γεύσεις των φαγητών».
Πηγή: zappit
from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1MqrWBL
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου