Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Care Across: ένα online δίκτυο ενημέρωσης και στήριξης ασθενών με καρκίνο

Care Across: ένα online δίκτυο ενημέρωσης και στήριξης ασθενών με καρκίνο
  Η CareAcross είναι μία νέα διαδικτυακή πλατφόρμα, που προσφέρει ένα παγκόσμιο δίκτυο υποστήριξης και ενημέρωσης, όσων πάσχουν από τον καρκίνο και ενισχύει την έρευνα κατά της νόσου.

Με την απολύτως δωρεάν εγγραφή του, ο κάθε ενδιαφερόμενος αποκτά πρόσβαση σε πάνω από 1.000 άρθρα, μέσα από ελεγμένες αξιόπιστες πηγές, με τις τελευταίες εξελίξεις στην ογκολογία, καθώς και αναλυτικές επεξηγήσεις για κάθε είδος καρκίνου.

Με διαδραστικά εργαλεία, όπως αυτό της αναζήτησης μεταξύ 10.000 και πλέον κλινικών μελετών, ο επισκέπτης φθάνει στην απαιτούμενη απάντηση με ένα "κλικ".

'Εχει επίσης την ευχέρεια να επικοινωνήσει με ανθρώπους που μπορούν να τον καταλάβουν και να ανταλλάξει εμπειρίες και πρακτικές συμβουλές. Καινοτομία της πλατφόρμας αποτελεί η δυνατότητα που δίνει, σε κάθε μέλος της, να απευθύνει ερωτήματα σε ομάδα ειδικών και να διαβάζει τις απαντήσεις σε ερωτήσεις άλλων μελών.

careacross2

Η ιδέα ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια και πέρυσι η ομάδα των Αθανάσιου Κοσμίδη, Βασιλείου Παΐρακταρίδη, Αλέξανδρου Γιαμά, Παναγιώτη Βιδάλη και Παρασκευά Κοσμίδη βραβεύθηκε στον 5ο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας.

Ο Διαγωνισμός αποτελεί μια δράση του προγράμματος NBG Business Seeds, που στοχεύει στην ανάδειξη και προβολή καινοτόμων ιδεών ή έργων. Οι ομάδες εκπαιδεύονται και καθοδηγούνται για την εξέλιξη του σχεδίου τους, ενώ έχουν στη διάθεσή τους υποδομές, δικτύωση, αλλά και δυνατότητες ενδεχόμενης χρηματοδότησης.

Αυτή την εποχή είναι σε εξέλιξη ο 6ος Διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας. Η προθεσμία υποβολής προτάσεων λήγει την Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015, στις 15.00 και αφορά τις θεματικές ενότητες Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα, Περιβάλλον και Τεχνολογία, αλλά και Πολιτισμός και Τεχνολογία.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://ift.tt/1iVpdWk και στο http://ift.tt/1L4346x.

 



from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1Gh7amj
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου