Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΦΩΤΟ- ΣΟΚ! Ο Μανού Τσάο είναι ζευγάρι με Ελληνίδα ηθοποιό!

ΦΩΤΟ- ΣΟΚ! Ο Μανού Τσάο είναι ζευγάρι με Ελληνίδα ηθοποιό!
Με το στόμα ανοικτό αφήνει τους πάντες η πληροφορία πως γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον παγκοσμίου φήμης Γάλλο τραγουδιστή Μανού Τσάο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Hello», o 54χρονος μουσικός -που έχει αφήσει εποχή με τα τραγούδια του, αρχής γενομένης από το «Me Gustas Tu» και τον Ιούλιο που μας πέρασε έκανε συναυλία στη Μαλακάσα- βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Κλέλιας Ρένεση!

5498_RENESI_KALATZIS_SOTIROPOYLOY_29092015 (1024x665).jpg

Μάλιστα, όπως αναφέρει το περιοδικό, ο έρωτας με τον Μανού είναι ο λόγος για τον οποίο η ηθοποιός χάθηκε για αρκετό καιρό από τον θεατρικό και τηλεοπτικό χώρο, μετά το τέλος της σειράς «Μοντέρνα Οικογένεια» στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Η πρώην του Αντώνη Κανάκη και φημολογούμενη πρώην αγαπημένη του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, περνά τρυφερές στιγμές στο πλευρό του πασίγνωστου τραγουδιστή και ζουν μαζί, τόσο στην Ελλάδα, ό 00004000 σο και στο Εξωτερικό. Μάλιστα, αν και κρατούν χαμηλούς τόνους, έκαναν διακοπές το Καλοκαίρι στη Ζάκυνθο, αλλά και περπατούν χεράκι – χεράκι όταν βρίσκονται στην Αθήνα.

Προς το παρόν, η Κλέλια δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για τη φημολογούμενη σχέση της. Αυτές τις μέρες, πάντως, είναι στην Ελλάδα, καθώς το βράδυ της Τρίτης έγινε η πρώτη προβολή της ταινίας «Μαριονέτες», σε σκηνοθεσία Παντελή Καλατζή, στην οποία πρωταγωνιστεί.

 

Πηγή: www.star.gr



from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1Gh74v9
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου