Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις: Ανοίγει ξανά η υπόθεση της νεκρής Στέλλας!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις: Ανοίγει ξανά η υπόθεση της νεκρής Στέλλας!
Ανοίγει και πάλι σήμερα, στο Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων, η υπόθεση του θανάτου της 14χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη, η οποία ξεψύχησε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου το 2011, μετά από…

Στο εδώλιο κάθεται ο ένας από τους δύο βασικούς κατηγορούμενους, ανήλικος τότε και 21 ετών σήμερα, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία για θανατηφόρα έκθεση και βιασμό κατά συναυτουργία.

H ακροαματική διαδικασία, που από τις 24 Μαρτίου πήρε αναβολή για σήμερα, διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών. Το δικαστήριο τότε είχε κάνει δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης για αναβολή της δίκης, προκειμένου να αναγνωστούν και να εξεταστούν τα στοιχεία που προέκυψαν από την δίκη των υπολοίπων κατηγορουμένων, που ολοκληρώθηκε στις 11 Μαρτίου στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων.

Δικαστικές πηγές, με τη φράση "σήμερα θα πάει μέχρι τέλους", εξέφρασαν την εκτίμηση στο flashnews.gr ότι σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η ακροαματική διαδικασία χωρίς περαιτέρω αναβολές.

Υπενθυμίζεται ότι στις 11 Μαρτίου, μετά απο μαραθώνια συνεδρίαση δικαστών και ενόρκων, το δικαστήριο έκρινε ένοχο για βιασμό κατά συναυτουργία τον 27χρονο κατηγορούμενο, φίλο του 21χρονου, που το μοιραίο βράδυ ήταν μαζί με τη Στέλλα.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με το flashnews.gr, έκρινε ένοχους τους δύο ειδικευόμενους γιατρούς για ανθρωποκτονία απο αμέλεια (κατά πλειοψηφία, 4-3 και 5-2) αναγνωρίζοντάς τους το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

imerisia.gr



from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1KNzPk1
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου