Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Απίστευτη αποκάλυψη από τη RAI: 80 από τους διασωθέντες επιβάτες δεν είναι σε καμία λίστα!!!

Απίστευτη αποκάλυψη από τη RAI: 80 από τους διασωθέντες επιβάτες δεν είναι σε καμία λίστα!!!

Η Οδύσσεια όσων εκ των επιβαινόντων στο επιβατηγό/οχηματαγωγό Norman κατάφεραν να διασωθούν μπορεί να φαίνεται ότι οδεύει προς το τέλος της, όμως η αγωνία για τις οικογένειες πολλών εκ των…


Παραλλήλως έρχονται στην επιφάνεια πληροφορίες που αποκαλύπτουν το μέγεθος του αλαλούμ και του μπάχαλου μεταξύ της ελληνικής και της ελληνικής πλευράς, αφού ουδείς είναι σε θέση να διαβεβαιώσει με ασφάλεια πόσοι είναι οι διασωθέντες και πόσοι οι αγνοούμενοι.


Τη σύγχυση ήρθε να επιτείνει ρεπορτάζ της ιταλικής κρατικής τηλεόρασης RAI όπου αναφέρθηκε ότι 80 εκ των διασωθέντων δεν περιλαμβάνονταν σε καμία λίστα!


«Η αγωνία μου είναι να ταυτοποιήσω πρόσωπα, έχω πολύ μεγάλη αμφιβολία αν είναι πραγματικά όλα τα ονόματα» παραδέχθηκε μιλώντας στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του Mega υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. «Εμφανίζονται δύο συνεπώνυμοι επιβάτες που τελικά είναι ένας» πρόσθεσε ο κ. Βαρβιτσιώτης και ουσιαστικά κατήγγειλε έλλειμμα επικοινωνίας και έλλειμμα συντονισμού με την ιταλική πλευρά!


«Έχουμε αντιμετωπίσει πολύ μεγάλα προβλήματα στην επικοινωνία με τους Ιταλούς» συμπλήρωσε ο υπουργός Ναυτιλίας.







from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://www.toxwni.gr/ellada/item/35098-apistefti-apokalypsi-apo-ti-rai-80-apo-tous-diasothentes-epivates-den-einai-se-kamia-lista

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου