Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Το ΧΩΝΙ δίνει δημόσια συγχαρητήρια στη Ραχήλ Μακρή!

Το ΧΩΝΙ δίνει δημόσια συγχαρητήρια στη Ραχήλ Μακρή!

Το ΧΩΝΙ χάρηκε τη Ραχήλ Μακρή σήμερα το μεσημέρι στη Βουλή. Στο άκουσμα του τελικού αποτελέσματος, η πραγματικά ανεξάρτητη βουλευτής σήκωσε τα χέρια και πανηγύρισε.


Έτσι, όπως θα θέλαμε να κάνουμε και εμείς, αν βρισκόμασταν εκεί. Έτσι με τα χέρια τεντωμένα πάνω ψηλά!



Μπροστά στον Λυκούδη, με τα ξινισμένα μούτρα. Ακριβώς πίσω από τον απορημένο Μελά (που ακόμη αναρωτιέται αν έκανε καλά που άκουσε το 80% του μυαλού του! Μήπως, τελικά, το υπόλοιπο 20% ήταν το καλό και το 80 το χαλασμένο; Αυτές τις αγωνίες είχε ζωγραφισμένες στο πρόσωπό του).



makri exo



Αυτή είναι βουλευτής. Το ΧΩΝΙ της βγάζει το καπέλο.



Θυμάστε που η ΝΔ μας έλεγε ότι οι ανεξάρτητοι βουλευτές είναι οι «ευάλωτοι», καθότι δεν έχουν στέγη και άρα ενδιαφέρονται να μη χάσουν τους μισθό τους; Τα θυμάστε αυτά; Ε, λοιπόν, δυστυχώς η ΝΔ είχε δίκιο. Υπήρξαν «ανεξάρτητοι» βουλευτές, που όντως ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ σκέφτηκαν το μισθό τους. Φυσικά, και η κυρία Μακρή ήταν μία από αυτούς τους βουλευτές, που φωτογράφιζε η ΝΔ. Ότι και αυτή θα σκεφτεί το μισθό της, όπως έκαναν οι άλλοι.



Και τώρα, ξαναδείτε τη φωτογραφία με τα πανηγύρια της. Την είδατε να σκέφτεται το μισθό της;



makri mesa



Εδώ Στο ΧΩΝΙ ξέρουμε ότι η κυρία Μακρή δεν έχει βρει ακόμη κομματική στέγη. Ξέρει ότι μπορεί και να μην κατέβει στις επόμενες εκλογές.



Όμως, επίσης ξέρει ότι η Ραχήλ Μακρή δεν έτρεξε τις τελευταίες μέρες να ντιλάρει με κανέναν! Το αντίθετο. Έμεινε σταθερή στον αγώνα για την ανατροπή αυτής της κυβέρνησης. Γιατί έβαλε για άλλη μια φορά πρώτα την πατρίδα. Και σε δεύτερη μοίρα την προσωπική της πορεία.



Το ΧΩΝΙ -που γνωρίζει- θέλει να δώσει δημόσια συγχαρητήρια στη Ραχήλ Μακρή, για τη στάση που έχει κρατήσει μέχρι σήμερα. Μακάρι, να βρεθεί η χρυσή τομή για να συνεχίσει να δίνει τον αγώνα της από τα έδρανα του κοινοβουλίου.







from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/item/35070-to-xoni-dinei-dimosia-sygxaritiria-sti-raxil-makri

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου