Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Αρ. Συγγελάκης: «Επιτέλους, η Ελλάδα γυρίζει σελίδα! Ο λαός παίρνει τις τύχες του στα χέρια του»!

Αρ. Συγγελάκης: «Επιτέλους, η Ελλάδα γυρίζει σελίδα! Ο λαός παίρνει τις τύχες του στα χέρια του»!

"Η δημοκρατία θα νικήσει, ο λαός μας δικαιούται και θα έχει ένα καλύτερο μέλλον" τονίζει χαιρετίζοντας το γεγονός ότι η χώρα οδηγείται επιτέλους σε εθνικές εκλογές, ο Αριστομένης Συγγελάκης, Μέλος…


Ο κος Συγγελάκης που εκφράζει τη στήριξη προς τον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ακόμη πως: "Οι Έλληνες Βουλευτές στάθηκαν στο ύψος τους" και παράλληλα επισημαίνει ότι: "Ο λαός μας παίρνει ξανά τις τύχες του στα χέρια του. Γνωρίζει πολύ καλά ποιος αγωνίζεται για το καλό των πολιτών και της Ελλάδας και ποιος υπηρετεί τα συμφέροντα της ολιγαρχίας"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡ. ΣΥΓΓΕΛΑΚΗ:


Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για την Ελλάδα. Μετά από μία περίοδο πρωτόγνωρης κοινωνικής δοκιμασίας, η Ελλάδα γυρίζει σελίδα! Οι Έλληνες Βουλευτές στάθηκαν στο ύψος τους: παρά τις πρωτοφανείς εξωθεσμικές πιέσεις, συντάχθηκαν με τη βούληση του λαού, που θέλει να απαλλαγεί από τα δεσμά του μνημονίου και της λιτότητας και να κινηθεί σε ελπιδοφόρους δρόμους ανάπτυξης, εργασίας και κοινωνικής δικαιοσύνης.



Ο λαός μας παίρνει ξανά τις τύχες του στα χέρια του. Γνωρίζει πολύ καλά ποιος αγωνίζεται για το καλό των πολιτών και της Ελλάδας και ποιος υπηρετεί τα συμφέροντα της ολιγαρχίας. Απορρίπτει την κινδυνολογία της ντόπιας άρχουσας τάξης και των ξένων διευθυντηρίων και γυρίζει την πλάτη του στους υπαίτιους της δυστυχίας του. Με λεβεντιά αλλά και σύνεση αντιστέκεται στα καταστροφικά σχέδια του άξονα Βερολίνου – Βρυξελλών, που επιχειρεί να καταδικάσει σε ισόβια λιτότητα τους ευρωπαϊκούς λαούς. Αγωνίζεται για μια Ευρώπη δημοκρατική και κοινωνική.



Ο λαός μας έχει γνώση, μνήμη και κρίση. Δεν παρασύρεται από την δημιουργία ψευδεπίγραφων νέων κομμάτων, μακριά από τις λαϊκές ανάγκες και προσδοκίες. Κομμάτων που δεν στοχεύουν παρά μόνο στην ανακύκλωση του υπεύθυνου για το κοινωνικό ολοκαύτωμα πολιτικού προσωπικού και τη συνέχιση της αδιέξοδης μνημονιακής πολιτικής.



Στηρίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ και προχωράμε μπροστά, με θάρρος, ενότητα και αποφασιστικότητα, στον αγώνα για δημοκρατία, ανάπτυξη, εθνική ανεξαρτησία και κοινωνική αξιοπρέπεια. Διεκδικώντας ανυποχώρητα όλα όσα ανήκουν στον περήφανο κι ανυπότακτο λαό μας!




Η δημοκρατία θα νικήσει, ο λαός μας δικαιούται και θα έχει ένα καλύτερο μέλλον!


Cli3p43b343232108067oard0144


Αριστομένης Συγγελάκης


Οδοντίατρος - Πολιτικός Επιστήμων, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών

Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα







from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://www.toxwni.gr/ellada/item/35079-ar-syggelakis-epitelous-i-ellada-gyrizei-selida-o-laos-pairnei-tis-tyxes-tou-sta-xeria-tou

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου