Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Νικολόπουλος: Πρόκληση να μην απαντά ο Σαμαράς για τα δάνεια των κομμάτων

Νικολόπουλος: Πρόκληση να μην απαντά ο Σαμαράς για τα δάνεια των κομμάτων

«Σε μια εποχή που σύσσωμο το πολιτικό σύστημα υπερασπίζεται την ανάγκη της χρηστής διαχείρισης του δημοσίου χρήματος, αποτελεί πρόκληση να μην απαντά ο πρωθυπουργός σε ερωτήματα που αφορούν την χρηματοδότηση…


Ο Νίκος Νικολόπουλος μάλιστα τόνισε ότι: «Ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί πρέπει να δώσουν εξηγήσεις γι' αυτό το ύποπτο "δούναι και λαβείν"».


«Όλοι γνωρίζουν», είπε «ότι η Πολιτική Άνοιξη είχε χρηματοδοτηθεί από κρατική τράπεζα, αλλά δεν είχε γίνει γνωστό ακόμα εάν τα δάνεια αποπληρώθηκαν ή ρυθμίστηκαν. Και ουδείς έχει διαψεύσει τίποτα, από τότε. Μπορεί λοιπόν, το λαοπρόβλητο πολιτικό σχήμα, που είχε δημιουργήσει ο Αντώνης Σαμαράς, η πολιτική άνοιξη πολύ γρήγορα να "διελύθη εις τα εξ ων συνετέθη". Είχε χρηματοδοτηθεί, όμως, από τράπεζα και εξακολουθεί να είναι αμφίβολο, εάν πλήρωσε ή όχι το δάνειο που είχε πάρει; Η υπόθεση είναι πλέον τόσο προκλητικά προφανής. Η κυβέρνηση Σαμαρά και ο ίδιος προσωπικά ο πρωθυπουργός, αρνείται να απαντήσει στην Βουλή, στο εξής "ξεροκέφαλο" ερώτημα: Πήρε ή όχι δάνεια το κόμμα του κ. Σαμαρά, η Πολιτική Άνοιξη».


Αυτά, μεταξύ άλλων, δήλωσε ο τομεάρχης των ΑΝΕΛ και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, καταθέτοντας σχετική ερώτηση στο κοινοβούλιο και κατέληξε:


«Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος θα καταθέτει κάθε εβδομάδα την ίδια ερώτηση, μέχρις ότου φιλοτιμηθεί ο κ. Σαμαράς να απαντήσει στην εθνική αντιπροσωπεία. Μέχρις ότου ασχοληθεί η Δικαιοσύνη με αυτό το μέγα μείζον ζήτημα. Το ζήτημα είναι πολιτικό και νομικό».







from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://www.toxwni.gr/ellada/item/32057-nikolopoulos-proklisi-na-min-apanta-o-samaras-gia-ta-daneia-ton-kommaton

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου