Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ! Πέθανε η πανέμορφη 23χρονη που πάλευε με τον καρκίνο επί τρία χρόνια!

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ! Πέθανε η πανέμορφη 23χρονη που πάλευε με τον καρκίνο επί τρία χρόνια!

Έφυγε από τη ζωή, το απόγευμα της Παρασκευής, η Γκρατσιέλα Ιλίεβα, μία 23χρονη κοπέλα, που τα τελευταία τρία χρόνια έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο.


Η νεαρή γυναίκα από τη Βουλγαρία, η οποία διέμενε από τα 14 της χρόνια στη Ρόδο, τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν σε κλινική του νησιού.


Όταν διαγνώστηκε με καρκίνο, οι γιατροί της «έδωσαν» σαράντα ημέρες ζωής. Ωστόσο, η ίδια αποδείχτηκε. «Θυμάμαι τη γιατρό που το είπε αυτό και πέταξε τα γάντια της πάνω στο γραφείο. Μου έδωσε 40 μέρες ζωής. Άλλες δύο φορές αργότερα που ο οργανισμός μου είχε αδυνατίσει πολύ γιατί είχε κάνει μεταστάσεις, πάλι με είχαν ξεγραμμένη, πάλι είπαν: "δεν θ΄ αντέξει", είχα αδυνατίσει πολύ. Είχα μπει στον Άγιο Σάββα, για να ξεκινήσουμε από κάπου», είχε δηλώσει πριν από τρεις μήνες στην εφημερίδα «Ροδιακή».


Μάλιστα, η Γκρατσιέλα ετοιμαζόταν να μεταβεί στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Τέξας, προκειμένου να υποβληθεί σε μία εξειδικευμένη θεραπεία με βάση τα ανοσοπετίδια.


Δυστυχώς, όμως, δεν πρόλαβε.


Η κηδεία της έγινε χθες, Σάββατο στο Νεκροταφείο του Ταξιάρχη.


zougla.gr







from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://www.toxwni.gr/blogosfaira/item/32109-kalo-taksidi-pethane-i-panemorfi-23xroni-pou-paleve-me-ton-karkino-epi-tria-xronia

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου