Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Τι κέφια έχουν τα ζώδια το Σάββατο;

Τι κέφια έχουν τα ζώδια το Σάββατο;
Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 30 Ιουλίου 2016.

Κριός: Αγαπητέ Κριέ ξεκινάει μια ημέρα που θα είσαι σε πολύ καλή διάθεση, λόγω της νέας θέσης του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου. Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται, με πολύ ενδιαφέρον. Ξεκινάς με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Μόνο κοίτα να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου και να ξεκουραστείς, γιατί πολλές θα είναι οι στιγμές που θα νιώθεις το σώμα σου να σε προδίδει.

Ταύρος: Αγαπητέ Ταύρε, με την είσοδο του Ερμή από σήμερα και στο εξής στο ζώδιο της Παρθένου, μπορείς να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που μπορεί να σε κρατούσαν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Άνοιξε τα φτερά σου και δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Μόνο έτσι θα βαδίσεις αργά, αλλά σταθερά, στην οδό της επιτυχίας. Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, αρκεί να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις καλές επιρροές που σου στέλνουν οι πλανήτες!

Δίδυμοι: Αγαπητέ Δίδυμε, αυτό το Σάββατο με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου, είναι ευνοϊκό τόσο για τα επαγγελματικά σου όσο και για τα αισθηματικά σου. Απόβαλε λοιπόν όσο μπορείς το άγχος που συνεχώς σε κυριεύει και φρόντισε να χαλαρώσεις με τους αγαπημένους σου φίλους και την οικογένεια σου, που σε καταλαβαίνουν και σε ξεκουράζουν.

Καρκίνος: Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου, καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με κάποια φυσική δραστηριότητα ή άθλημα στη διάρκεια αυτής της ημέρας, προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ της ψυχολογικής και της βιολογικής σου ηρεμίας. Σήμερα θα υπερισχύει μια πιο λεπτή και διακριτική τάση, που θα σε οδηγήσει γενικά σε καλύτερες κοινωνικές επαφές και θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου.

Λέων: Αγαπητέ Λέοντα αυτό το Σάββατο, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στην Παρθένο, θα φέρει απρόσμενα νέα στη ζωή σου που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι, οι λύσεις που αναζητάς σου έρχονται ουρανοκατέβατες και σε πιάνει μια λαχτάρα για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και άρχισε να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά και αισιόδοξα, γιατί αυτό απαιτεί η παρούσα περίοδος.

Παρθένος: Φίλε Παρθένε, ο παράγοντας της τύχης δε θα λείπει σήμερα από τη ζωή σου, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, γεγονός που θα σε ευνοήσει σημαντικά. Παρ' όλο που σε διέπει μία ανασφάλεια αυτό το διάστημα, επιμένεις να θέλεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα που υπάρχουν τόσο στις αισθηματικές, όσο και στις εργασιακές σου σχέσεις. Προχώρα με γνώμονα το μέτρο και θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

tlife.gr



from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/2afUCUJ
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου