Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Μόλις δείτε ΤΙ έκανε αυτή η μάνα για να ταΐσει το μωρό της, θα ανατριχιάσετε... (ΦΩΤΟ)

Μόλις δείτε ΤΙ έκανε αυτή η μάνα για να ταΐσει το μωρό της, θα ανατριχιάσετε... (ΦΩΤΟ)
Μια μητέρα που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό αυτοκινητιστικό τροχαίο με το νεογέννητο μωρό της, αρνήθηκε ισχυρά παυσίπονα για παραπάνω από 4 ώρες, ώστε να μπορέσει να θηλάσει…

Η Danni Bett ταξίδευε με την δύο μηνών κόρη της στην επαρχία της Νέας Ζηλανδίας, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και έπεσε πάνω σε έναν μεταλλικό φράχτη.

Η σύγκρουση άφησε την Bett με αυχενικό κολάρο, αλλά λειτούργησε το μητρικό της ένστικτο, λέγοντας ότι θέλει να παρηγορήσει το μωρό της.

"Το μόνο που έλεγα ήταν, «Βγάλτε το μωρό μου έξω, είναι στο αυτοκίνητο, πάρτε το μωρό μου». Βρισκόμουν σε κατάσταση σοκ, εξηγεί η μητέρα.

Όταν έφτασε το ασθενοφόρο στο σημείο, η Bett παρατήρησε ότι πονούσε στον αυχένα, τη πλάτη και τη λεκάνη. Παρ" όλα αυτά αρνήθηκε ισχυρά παυσίπονα για 4 ώρες, όση ώρα της έκαναν εξετάσεις, ώστε να μπορέσει να θηλάσει τη κόρη της.

1

Οι νοσοκόμες πρότειναν να ταίσουν το μωρό με γάλα φόρμουλας αλλά η μητέρα αρνήθηκε και ήθελε να τη θηλάσει. "Ήταν άμεση ανακούφιση. Ήθελα να την ηρεμήσω. Μετά από μια τέτοια τραυματική μέρα, το να της δώσω ένα μπουκάλι δε θα ήταν κατάλληλο. Ο θηλασμός είναι το καλύτερο για εκείνη."

Μια νοσοκόμα φωτογράφησε την ιδιαίτερη στιγμή σε μια εκπληκτική φωτογραφία, και αργότερα η Bett τη μοιράστηκε στο Facebook.

Ελπίζει η φωτογραφία να εμπνεύσει και άλλες θηλάζουσες μητέρες να "ταϊσουν τα μωρά τους οπουδήποτε, οποτεδήποτε δημόσια."

Τόσο η μητέρα, όσο και το μωρό της είναι καλά στην υγεία τους τώρα.

2

newsone.gr



from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1NZop5g
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου