Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Παρηγοριά στο πρόσωπο παιδικού της φίλου βρήκε η Αθηνά Ωνάση για να ξεπεράσει τον χωρισμό

Παρηγοριά στο πρόσωπο παιδικού της φίλου βρήκε η Αθηνά Ωνάση για να ξεπεράσει τον χωρισμό
Στην πίστη στον Θεό το έχει ρίξει ο Αλβάρο


Μετά τις φήμες πως η Αθηνά Ωνάση έπιασε τον επί 11 χρόνια σύζυγό της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο στα πράσα με Ισπανίδα καλλονή, τώρα νέο δημοσίευμα αναφέρει πως η 31χρονη κληρονόμος βρήκε παρηγοριά στο πρόσωπο ενός παιδικού της φίλου.

Πρόκειται για τον άνθρωπο, που της συμπαραστάθηκε σε όλα, τον καλύτερο φίλο της, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της και την στηρίζει σε αυτές τις δύσκολες ώρες μετά την απόφασή της να δώσει τέλος στον γάμο της με τον Ντόντα.

Η κουμπάρα της χρυσής κληρονόμου κ. Κοτρωνάκη μίλησε στο ένθετο της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Secret κι αρκέστηκε να πει για τον χωρισμό του ζευγαριού: «Με την Αθηνά μιλάω αλλά δεν θα σας πω για το διαζύγιο της. Αν θέλει θα σας πει η ίδια γι' αυτό. Είναι δικό της θέμα».

Πάντως στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό σε ιππικό όμιλο, η Αθηνά μοιάζει πολύ στεναχωρημένη. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες.

Από την άλλη, ο Αλβάρο όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo το έχει ρίξει στη θρησκεία. Χθες, στο instagram ανέβασε ένα απόσπασμα για τα θανάσιμα αμαρτήματα κάνοντας λόγο για… «ψεύτρα» γλώσσα αλλά και για καρδιά που επινοεί γρήγορα διεστραμμένες πράξεις.

Πολλοί κάνουν λόγο για αινιγματικό post το οποίο πιθανότατα συνδέεται με τον χωρισμό του με την Αθηνά.

Παρατίθεται η ανάρτηση:

Τα επτά πράγματα που ο Θεός απεχθάνεται
Έξι πράγματα που μισεί ο Κύριος και το έβδομο που η ψυχή Του απεχθάνεται!
Μάτια ζωηρά, ψεύτρα γλώσσα, τα χέρια που χύνουν αθώο αίμα, καρδιά που επινοεί γρήγορα διεστραμμένες πράξεις, γρήγορα πόδια που θα τρέξουν στο κακό, ψευδής μαρτυρία, λέγοντας ψέματα, σπέρνοντας τη διχόνοια μεταξύ των αδελφών.

Πηγή AthensVoice



from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/25txEPk
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου