Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Αλ. Χαρίτσης: Καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα μέσω ΕΣΠΑ

Αλ. Χαρίτσης: Καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα μέσω ΕΣΠΑ
Η αναπτυξιακή προσπάθεια της κυβέρνησης δεν νοείται χωρίς το νέο, επιστημονικά καταρτισμένο, ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει η χώρα, διαμηνύει ο Αλέξης Χαρίτσης, ενώ αποκαλύπτει τα κριτήρια βάσει των οποίων θα…

Αναλύοντας τη φιλοσοφία του νέου ΕΣΠΑ, ο κ. Χαρίτσης επισημαίνει πως βασική προτεραιότητα αποτελεί η κινητοποίηση επιπρόσθετων δημόσιων και ιδιωτικών πόρων, οι οποίοι θα κατευθυνθούν σε ένα νέο παραγωγικό και κοινωνικό πρότυπο που θα βασίζεται στη βιώσιμη ανάπτυξη, ενώ, όπως σημειώνει, όλα τα νέα προγράμματα επικεντρώνονται στην εισαγωγή της κουλτούρας ανάπτυξης σχημάτων κοινωνικής οικονομίας.

Το νέο ΕΣΠΑ περιλαμβάνει στοχευμένες χρηματοδοτήσεις με πολλαπλασιαστικά οφέλη για την οικονομία και την κοινωνία, υποστηρίζει ο κ. Χαρίτσης, ενώ προαναγγέλλει πως το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα προκηρυχθούν νέες δράσεις που θα στοχεύουν στην ενίσχυση δομών και μηχανισμών στήριξης της μικρομεσαίας νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Κληθείς να αποκαλύψει τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για τον νέο Αναπτυξιακό Νόμο, ο κ. Χαρίτσης γνωστοποιεί πως θα εισαχθεί προς ψήφιση στη Βουλή, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων με τους δανειστές.

capital.gr



from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/22RWAlY
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου