Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Π. Σκουρλέτης: Εφαλτήριο της ανάπτυξης η ενέργεια

Π. Σκουρλέτης: Εφαλτήριο της ανάπτυξης η ενέργεια
  Στα εγκαίνια για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στα Φάρσαλα που πραγματοποιήθηκαν, σήμερα, Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016, παρευρέθη ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης.

Κατά την άφιξή του δήλωσε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα εξής:

«Νομίζω πως σήμερα από τα Φάρσαλα στέλνουμε ένα πάρα πολύ καλό θετικό μήνυμα, πως είναι δυνατόν να υπάρξει πρόσβαση στο φυσικό αέριο ενός ολοένα και μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού μας σε πάρα πολύ καλές τιμές. Το γεγονός ότι έχουμε μία μείωση κατά 24% στο φυσικό αέριο, είναι κάτι το οποίο όχι μόνο διευκολύνει αυτή τη στιγμή τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, αλλά στέλνει και ένα μήνυμα αισιοδοξίας που το έχουμε πάρα πολύ ανάγκη.

Μπορούν, λοιπόν, να γίνονται πράγματα σε θετική κατεύθυνση παρά τις δυσκολίες που περνάμε και ταυτόχρονα να ελπίζουμε ότι συνεχώς τα εμπόδια θα ξεπερνιούνται και θα γίνει τελικά πραγματικότητα αυτό που θέλουμε όλοι μετά από χρόνια, η χώρα μας να μπει στον δρόμο της ανάπτυξης. Εφαλτήριο αυτής της ανάπτυξης μπορεί να είναι αυτά που γίνονται στο χώρο της ενέργειας και ιδιαίτερα αυτό που βλέπουμε αυτή τη στιγμή, την ανάπτυξη του δικτύου φυσικού αερίου στη Θεσσαλία που αποτελεί ένα πρώτο έργο μέσα στο 2016. Έχουμε μια υποδειγματική δουλειά που πρέπει να βρει μιμητές και αλλού. Ξέρουμε ότι όταν μπορούμε και κάνουμε βήματα σαν το σημερινό, μπορούμε να ελπίζουμε και βλέπουμε να ανοίγονται νέοι δρόμοι για τη χώρα μας. Και αυτό νομίζω ότι είναι το σημερινό μήνυμα από τη σημερινή μας συνάντηση.»

 



from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1qiV0be
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου