Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Ν. Παππάς: «Ας κάνει όνειρα ο Άδωνις και οι φίλοι του - Ο διαγωνισμός για τα κανάλια θα γίνει»

Ν. Παππάς: «Ας κάνει όνειρα ο Άδωνις και οι φίλοι του - Ο διαγωνισμός για τα κανάλια θα γίνει»
Βγήκε το πρωί του Σαββάτου, ο Γεωργιάδης, το (τουλάχιστον) δεξί χέρι του Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ και συνέχισε, παραληρώντας, τον ανένδοτο αγώνα στήριξης των... καναλαρχών. O Nίκος Παππάς, με μια λιτή…

Αφού, λοιπόν, ο Γεωργιάδης διατύπωσε με στόμφο ότι ο διαγωνισμός για τα κανάλια δε θα γίνει (κάτι που βροντοφώναξαν στη Βουλή και οι Βορίδης, Βενιζέλος), αφού συνέχισε να ολισθαίνει χαρακτηρίζοντας χουντικό (!!) τον Παππά, έκανε και το εξής απίστευτο: Διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους στα κανάλια ότι δε θα απολυθούν! Ναι, ο Άδωνις που ζητούσε τη δόξα για τις απολύσεις επί των (μαύρων) ημερών που ήταν υπουργός του Σαμαρά και "εκτελούσε" κόσμο μαζί με τον σημερινό του αρχηγό, τον Μητσοτάκη.

Η χώρα παλεύει για να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση, να ανοίξει η κουβέντα για το χρέος, η κυβέρνηση δίνει μάχη κόντρα στους σκοταδιστικούς κύκλους της Ευρώπης στο ζήτημα του προσφυγικού και τα κουμπαράκια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα για να σώσουν τους καναλάρχες! Για να μπορούν να διαπλέκονται μαζί τους και να έχουν εξασφαλισμένη την παραπληροφόρηση του ελληνικού λαού!

Να πάμε σε καθεστώς όπου θα υπάρχουν υγιείς, οικονομικά δυνατές και ανεξάρτητες τηλεοπτικές εταιρείες; Ο Χειρότερος Εφιάλτης του Γεωργιάδη που, μέσα από τα κανάλια και παραληρώντας νυχθημερόν, έφτασε να γίνει υπουργός στο κόμμα Σαμαράδων και σήμερα αντιπρόεδρος στο κόμμα Μητσοτάκη (παλιά γνωστή και ως Νέα Δημοκρατία, δυνατή κεντροδεξιά παράταξη).

Δείτε τις δηλώσεις Γεωργιάδη στον ΣΚΑΙ:

Όλα αυτά δε θα μπορούσαν να μείνουν αναπάντητα από τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά που με δήλωσή του ξεκαθάρισε για ακόμη μία φορά ότι η κυβέρνηση θα βάλει οριστικά τάξη στο καθεστώς ανομίας και διαπλοκής στο τηλεοπτικό τοπίο της χώρας. "Ο διαγωνισμός για τα κανάλια θα γίνει. Κι ας κάνουν όνειρα για το αντίθετο ο κ. Γεωργιάδης και οι φίλοι του" τόνισε ο Νίκος Παππάς, αποδεικνύοντας την αταλάντευτη πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει μέχρι τέλους, ικανοποιώντας το διαχρονικό αίτημα των πολιτών της χώρας.

"Σήμερα, ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε σχέδιο της ΝΔ: Να μην προχωρήσει ο διαγωνισμός αδειοδότησης των ιδιωτικών καναλιών. Nα διατηρηθεί το καθεστώς ανομίας που επί 25 χρόνια έχτισαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ" σχολίασε ο Νίκος Παππάς που συνέχισε: 

"Σήμερα, ο κ. Γεωργιάδης εμφανίστηκε ως προστάτης των εργαζομένων, ενώ στο παρελθόν όλος ο ελληνικός λαός τον έχει δει να επιχαίρει όταν άνθρωποι έχαναν τη δουλειά τους. Ο ίδιος, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ, πίεζε να μειωθούν τα κατώτερα όρια αριθμού εργαζομένων των καναλιών που όρισε η κυβέρνηση".

Ο υπουργός Επικρατείας, αφού αναρωτήθηκε: "αραγε, ο αρχηγός της ΝΔ, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, προσυπογράφει αυτές τις απόψεις;" ολοκλήρωσε τη δήλωση του, στέλνοντας μήνυμα στον Γεωργιάδη αλλά και προς πάσα κατεύθυνση: "Η κυβέρνηση θα προχωρήσει στο διαγωνισμό. Κι ας κάνουν όνειρα για το αντίθετο ο κ. Γεωργιάδης και οι φίλοι του".

 



from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1Q0ZkRS
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου