Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Σ. Φάμελλος: «Κρατικοδίαιτοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ανησυχούν για τη διαφάνεια»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Σ. Φάμελλος: «Κρατικοδίαιτοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ανησυχούν για τη διαφάνεια»
«Μειώσαμε τους μετακλητούς κατά 50%. Μαζί με τη μείωση των αστυνομικών συνοδείας πολιτικών μειώσαμε το κόστος κατά 50 εκ», τονίζει Στο ΧΩΝΙ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται σε όλη την κοινωνία», επισημαίνει Στο ΧΩΝΙ ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος.

Εξηγεί, δε, πως «η σωτηρία της ελληνικής κοινωνίας αφορά το νέο, τον συνταξιούχο, τον εργαζόμενο, τον άνεργο, τον αγρότη, τον επαγγελματοβιοτέχνη, τον επιστήμονα και τον μικρομεσαίο επιχειρηματία».

ΕΙΠΕ:

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν δεσμεύτηκε για την υπεράσπιση των σημερινών συντάξεων, δεν βοήθησε στην υπόθεση της εθνικής σύνταξης και δεν συνέβαλε στην διαμόρφωση μιας εθνικής διαπραγματευτικής γραμμής»

Για τις κινητοποιήσεις των αγροτών:

«Οι αγρότες είναι αναστατωμένοι, διότι είχαν απέναντί τους για πολλά χρόνια ένα αναξιόπιστο πολιτικό σύστημα. Εχει αποδιαρθρωθεί πλήρως η αγροτική παραγωγή και η χώρα δεν έχει επάρκεια αγροτικών προϊόντων»

Για τον έναν χρόνο ΣΥΡΙΖΑ:

«Σειρά από σκάνδαλα πήγαν στον Εισαγγελέα. Μεγαλοκαταθέτες της λίστας Μπόργιανς πήγαν για διακανονισμό. Στο ΕΣΠΑ υπερκαλύψαμε το στόχο. Υπήρξε μείωση της ανεργίας κατά 170.000 θέσεις, ενώ αυξήθηκαν τα δημόσια έσοδα»

Για το προσφυγικό:

«Παρότι εισπράττουμε την πίεση για όλη την Ευρώπη, θα ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας, υπερβαίνοντας τις δυνάμεις μας, κάτι που κάνουν κάθε μέρα οι εθελοντές των νησιών. Και δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν παιχνίδια με τη Σένγκεν»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Στο ΧΩΝΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

 



from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1KgVs2v
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου