Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Αυξάνονται οι.... άπιστοι παρά το σκάνδαλο!

Αυξάνονται οι.... άπιστοι παρά το σκάνδαλο!
Αν και το σκάνδαλο πήρε παγκόσμιες διαστάσεις, όπως όλα δείχνουν, η τάση για απιστία είναι πιο ισχυρή ακόμα και από το φόβο της αποκάλυψής της.

Έτσι η εταιρία που βρίσκεται πίσω από την ιστοσελίδα Ashley Madison δήλωσε ότι ακόμα και μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου με τις αποκαλύψεις των ονομάτων των χρηστών, εκατοντάδες χιλιάδες νέοι «πελάτες» προσέτρεξαν στις υπηρεσίες της.

Μάλιστα, όπως εκτιμούν οι ίδιοι, μόνο την προηγούμενη εβδομάδα, 87.596 νέοι εγγεγραμμένοι ήταν γυναίκες, απομυθοποιώντας με αυτόν τον τρόπο και την φήμη που υπήρξε όλο αυτό το διάστημα, ότι οι χρήστες της ιστοσελίδας ήταν κατ' εξοχήν άνδρες.

Η εταιρία δεν παραλείπει να τα βάλει και με τα media τα οποία όπως υποστηρίζει υπερέβαλαν στην αντίμετώπισή τους ως προς την ιστοσελίδα. Και εντοπίζουν το πρόβλημα στο αντί να ασχοληθούν και να κατακρίνουν τους χάκερς, εστίασαν την προσοχή τους στην λειτουργία της σελίδας και σε «πικάντικες» λεπτομέρειες γύρω από την φιλοσοφία της.

Aπό την άλλη η Ashley Madison εξακολουθεί να βρίσκεται στο στόχαστρο των δημοσιογράφων για πολλούς λόγους, πέρα από το απλό κουτσομπολιό. Υπήρξαν και παρατηρήσεις ότι η ιστοσελίδα θα έπρεπε να είναι πιο ασφαλής για τον σκοπό που εξυπηρετεί. Eνώ ακούστηκαν και έντονες φήμες ότι το site δημιουργούσε ψεύτικες αντρικούς λογαριασμούς για να προσποιούνται ότι είναι γυναίκες και να συνομιλούν με άνδρες.

Το site πάντως δηλώνει ότι συνεχίζει κανονικά την καθημερινή του λειτουργία, έχοντας μάλιστα ξεπεράσει κάθε προσδοκία με 2,8 εκατομμύρια μηνύματα από γυναίκες (αληθινές όπως υποστηρίζει), ενώ η αναλογία ανδρών προς γυναίκα είναι 1,2 προς 1.



from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1LFXLcs
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου