Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Δύο χρόνια Συμβολαιακή Γεωργία: Περισσότεροι από 15.000 οι ενταγμένοι παραγωγοί

Δύο χρόνια Συμβολαιακή Γεωργία: Περισσότεροι από 15.000 οι ενταγμένοι παραγωγοί
Το πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας συμπληρώνει δύο χρόνια στήριξης του αγροδιατροφικού τομέα της χώρας με έντονη δράση όπως δείχνουν και τα στοιχεία.

Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 15.000 παραγωγοί και 150 εξωστρεφείς επιχειρήσεις με 1,2 δις ευρώ εξαγωγές, έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα ενώ τα τοποθετημένα κεφάλαια υπερβαίνουν τα 500 εκ. ευρώ.

"Έχουμε μεριμνήσει και στη σημερινή συγκυρία των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων και των συνθηκών ρευστότητας, για την ομαλή συνέχιση της υλοποίησης του Προγράμματός μας με κανονική ροή χρηματοδότησης, τόσο προς τις επιχειρήσεις όσο και προς τους παραγωγούς-προμηθευτές τους που έχουν ενταχθεί σ' αυτό" δηλώνει ο Χριστόδουλος Αντωνιάδης, σύμβουλος Διοίκησης Εμπορικής και Αγροτικής Τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς.

"Το πρόγραμμα καλύπτει τις μεταποιητικές επιχειρήσεις, με τα αναγκαία κεφάλαια κίνησης για τις πληρωμές της αξίας των προϊόντων των παραγωγών και τους παραγωγούς, μέσω της κάρτας Συμβολαιακής, για την αγορά εφοδίων και καυσίμων. Παράλληλα, η Τράπεζα Πειραιώς δίνει τη δυνατότητα αποπληρωμής και των εργατών γης, μέσω της έκδοσης εργοσήμου στα καταστήματά της με τη χρήση της κάρτας συμβολαιακής γεωργίας" συμπληρώνει ο κ. Αντωνιάδης.
6131279A66CB9C629F688D6307B45CC9
  ο Χριστόδουλος Αντωνιάδης, σύμβουλος Διοίκησης Εμπορικής και Αγροτικής Τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς.



from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1My6sHm
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου