Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ψυχοθεραπεία για αυτοκτονικές τάσεις ακολουθούσε ο Αντρέας Λούμπιτς!

ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ψυχοθεραπεία για αυτοκτονικές τάσεις ακολουθούσε ο Αντρέας Λούμπιτς!

Ο συγκυβερνήτης του μοιραίου αεροσκάφους της Germanwings είχε ακολουθήσει ψυχοθεραπεία με παραπεμπτικό για αυτοκτονικές τάσεις για πολλά χρόνια στο παρελθόν πριν λάβει άδεια πιλότου, όπως ανακοίνωσε η Εισαγγελία του Ντύσελντορφ…


Ωστόσο, δεν έχουν προκύψει ενδείξεις για τάσεις αυτοκτονίας του Αντρέας Λούμπιτς πρόσφατα, ούτε και για σωματική ασθένεια.


Άγνωστα παραμένουν τα πιθανά κίνητρα της κατά τα φαινόμενα ηθελημένης συντριβής, καθώς οι εισαγγελείς αναφέρουν ότι δεν έχουν βρει προς το παρόν καμία ένδειξη γιατί ο 27χρονος Αντρέας Λούμπιτς μπορεί να οδήγησεστο θάνατο τους 149 επιβαίνοντες της πτήσης της Germanwings το πρωινό της 24ης Μαρτίου.


Ο εκπρόσωπος της Εισαγγελίας Ραλφ Χέρενμπρικ ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι ο Λούμπιτς είχε ακολουθήσει για χρόνια ψυχοθεραπεία με «παραπεμπτικό για τάσεις αυτοκτονίας» πριν λάβει την άδεια πιλότου -όμως όχι πρόσφατα.


Τα σχετικά έγγραφα καταδεικνύουν πως δεν υπήρξε ανάλογη θεραπεία τα χρόνια αφότου έλαβε το δίπλωμα πιλότου.


«Την ακόλουθη περίοδο, και μέχρι πρόσφατα, υπήρξαν περαιτέρω επισκέψεις σε γιατρό κατά τις οποίες δόθηκαν παραπεμπτικά για αναρρωτική άδεια χωρίς όμως να καταγράφονται αυτοκτονικές τάσεις ή επιθετικότητα εις βάρος τρίτων» ανέφερε ο Ραλφ Χέρενμπρικ.


«Δεν υπάρχουν στοιχεία που να καταδεικνύουν ότι ο συγκυβερνήτης ετοιμαζόταν να κάνει αυτό που φαίνεται ότι έκανε» σημείωσε για να προσθέτει ότι δεν υπάρχει τίποτα μέχρι στιγμής στην προσωπική και επαγγελματική ζωή του Αντρέας Λούμπιτς που να επιτρέπει την οποιαδήποτε εκτίμηση για το κίνητρό του.


Ο ίδιος επιβεβαίωσε ακόμη ότι ο συγκυβερνήτης δεν άφησε πίσω κανένα σημείωμα.


Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν ορισμένα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Λούμπιτς είχε προβλήματα με την όρασή του, πιθανώς αποκόλληση αμφιβληστροειδούς. Ωστόσο, ο Ραλφ Χέρενμπρικ δήλωσε ότι ο συγκυβερνήτης δεν έπασχε «από καμία σωματική ασθένεια».







from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/19pdX3i

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου