Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Γ. Βαρεμένος: «Ο κ. Μεϊμαράκης είχε προαναγγείλει ότι θα αποχωρήσει»

Γ. Βαρεμένος: «Ο κ. Μεϊμαράκης είχε προαναγγείλει ότι θα αποχωρήσει»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, μίλησε στον Real Fm, για όσα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας στη Βουλή.


«Πολλές φορές χάνεται η ουσία στη Βουλή. Πολλές φορές δημιουργούνται κάποιες εντυπώσεις που είναι αναντίστοιχες με τις ανάγκες της χώρας αυτή τη στιγμή. Ο λόγος που επικαλέστηκε η Νέα Δημοκρατία για την αποχώρησή της, είναι λάθος. Δεν έχει δίκιο. Ο κ. Μεϊμαράκης είχε προαναγγείλει ότι ο ίδιος προσωπικά θα αποχωρήσει και προκειμένου το κόμμα του να μην έχει πρόβλημα, αποχώρησε και η Νέα Δημοκρατία», ανέφερε και πρόσθεσε:


«Όταν δημιουργείται το τετελεσμένο της αποχώρησης του κ. Μεϊμαράκη, σήμερα θεωρούν ότι η κουβέντα θα στρέφονταν στον διχασμό της Νέας Δημοκρατίας. Ότι ο κ. Μεϊμαράκης έφυγε και οι υπόλοιποι δεν τον ακολούθησαν. Ο λόγος που δόθηκε στον κ. Κατρούγκαλο να μιλήσει επί προσωπικού, αυτό γίνεται».


«Το πιο πρόσφορο επικοινωνιακά για τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν να επικεντρωθεί η σύγκλιση της Βουλής στον κ. Κατρούγκαλο. Όμως ο ίδιος, είχε το δικαίωμα», συμπλήρωσε.


«Με οποιαδήποτε ευκαιρία και να γίνει μια ολομέλεια της Βουλής, αυτό μπορεί να είναι παραγωγικό, αν η συζήτηση επικεντρωθεί επί της ουσίας. Αν αφαιρέσουμε την κατάληξη της συνεδρίασης και αν θεωρηθεί ότι καταλήγουμε σε μια σύγκληση σε ορισμένα βασικά, θα ήταν πολύ θετικό», σχολίασε ακόμα ο κ. Βαρεμένος.







from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1IhPAzY

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου