Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Black Bookie: Στοίχημα σε μπέιζμπολ και αμερικάνικο ποδόσφαιρο

Black Bookie: Στοίχημα σε μπέιζμπολ και αμερικάνικο ποδόσφαιρο

Εχει ήδη ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση όπου ο Black Bookie θα σταματήσει να παρέχεται σε αυτήν την μορφή και θα μιλήσουμε για αθλητικά γεγονότα μηνών μπροστά που αφορούν τα Βορειοαμερικάνικα…


Στο Αμερικάνικο NFL εμφανίζονται προβλήματα καθώς οι τακτικές των παιχτών, οι οποίοι όπως φαίνεται επιλέγουν αγώνες που θα παίξουν, έρχονται στο φως. Είναι πολύ δύσκολος ο εβδομαδιαίος στοιχηματισμός με πλεονέκτημα καθώς παίχτες αποβάλλονται τακτικά και δίνονται πέναλτι σε πάρα πολλά ματς. Παρ όλα αυτά σας προτρέπουμε να "έχετε το νου σας" στους Detroit Lions" - με απόδοση, επί του παρόντος, 25.00 στο να κερδίσουν το Super Bowl- που φαίνεται πως θα το προσπαθήσουν αυτή τη χρονιά.


Σε πιο άμεση βάση, τα προημιτελικά του MLB baseball ξεκινούν αυ΄την την εβδομάδα και οι Detroit Tigers είναι ανάμεσα στα φαβορί για τη νίκη στο World Series. Αλλά οι Baltimore Orioles έχουν κλέψει την παράσταση, δεδομένου ότι ξέφυγαν από του New York Yankees, υπερασπίστηκαν τη θέση τους απέναντι στους πρωταθλητές Boston Red Sox και the American League East και θα λάβουν την υποστήριξη μας να τα κερδίσει όλα ακόμα και πριν ξεκινήσουν τα προημιτελικά.


You have been warned

O Black Bookie


Tο παρόν κείμενο σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό


Σημείωση: Η στήλη Black Bookie θα ολοκληρώσει τον κύκλο της ως δωρεάν υπηρεσίας στις 30 Σεπτεμβρίου.







from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1nq1Gly

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου