Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ: Τρόφιμα ή φάρμακα αντί εισιτηρίου στην παράσταση «Καπέλο από ψάθα Ιταλίας»!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ: Τρόφιμα ή φάρμακα αντί εισιτηρίου στην παράσταση «Καπέλο από ψάθα Ιταλίας»!

Σήμερα το βράδυ στις 21.00, στο Δημοτικό Θέατρο Συκεών παρουσιάζεται το έργο του Ευγένιου Λαμπί «Καπέλο από ψάθα Ιταλίας» με μία φοβερή πρωτοτυπία!


Η παράσταση θα έχει χαρακτήρα ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ γιατί με τη συνδρομή όλων θα μπορέσουν να λειτουργήσουν το κοινωνικό εστιατόριο , το κοινωνικό φαρμακείο, το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.


Πως; Αντί να πληρώσει εισιτήριο ο θεατής, θα δίνει στην είσοδο τρόφιμα ή φάρμακα! Μια πραγματικά αξιέπαινη πρωτοβουλία που αξίζει τη στήριξη σας!


Τη μετάφραση του έργου επιμελήθηκε η Μαριάννα Κάλμπαρη, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τάσος Ράτζος, με βοηθό τον Χρήστο Γκουτσίδη, την κινησιολογία η Κωνσταντίνα Καστέλλου, τη μουσική ο Κώστας Βόμβολος και τα σκηνικά-κοστούμια η Μαγδαληνή Σίγα. Στο πιάνο η Άνη Χατζηαντωνίου, που έχει κάνει και τη μουσική διδασκαλία, και στο βιολί η Δήμητρα Χρυσάφη.


Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Ανδρέας Βασιλείου, Ιωάννα Γεωργαντά, Σωτήρης Γκουντσούδης, Έλλη Ευστράτιου, Κική Καμπάκου, Θέμης Κασιμίδης, Κατερίνα Κεχαγιά, Καίτη Λάζου, Ελένη Μαβίδου, Μιχαήλ Νικολάου, Παντελής Πετράκης, Ζουμπούλης Παπαπαρασκευάς, Ειρήνη Παυλίδου,Σταμάτης Στάμογλου, Ζωή Στερικλή, Αναστασία Τσακίρη, Θανάσης Τσαρούχας, Μάκης Τσιλιγκαρίδης, Δήμητρα Χρυσάφη, Αλέξανδρος Χρυσάφης.


► Λίγα λόγια για το έργο...



Ο Φαντινάρ κατευθύνεται προς το Παρίσι για την τελετή του γάμου του με την κόρη του φυτωριούχου Νονανκούρ. Στο δάσος, το άλογό του τρώει το ψάθινο καπέλο μιας παντρεμένης κυρίας που κρύβεται στους θάμνους με τον εραστή της. Η κυρία δεν μπορεί να επιστρέψει στο ζηλιάρη σύζυγό της χωρίς καπέλο και ο Φαντινάρ υποχρεώνεται να της βρει ένα όμοιο. Η αγωνιώδης αναζήτηση του σπάνιου καπέλου, ο γάμος που συνεχώς κινδυνεύει να ματαιωθεί, η καταδίωξη του Φαντινάρ από τη νύφη, τον πεθερό και όλο τους το σόι στους δρόμους του Παρισιού, η οργή του απατημένου συζύγου, τα λάθος πρόσωπα στη λάθος στιγμή, πλέκουν μια από τις πιο χυμώδεις και απολαυστικές κωμωδίες του αστικού γαλλικού θεάτρου.


Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αντί εισιτηρίου οι θεατές μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο ή φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου Νεάπολης-Συκεών, μέσω των οποίων δομών στηρίζονται ευπαθείς κι οικογένειες και πολίτες που είναι ενταγμένοι ως ωφελούμενο στα κοινωνικά προγράμματα του δήμου.







from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1zEbB6N

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου