Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Δύσκολες ώρες: Ο 2χρονος γιος πασίγνωστου ποδοσφαιριστή δίνει μάχη να κρατηθεί στην ζωή

Δύσκολες ώρες: Ο 2χρονος γιος πασίγνωστου ποδοσφαιριστή δίνει μάχη να κρατηθεί στην ζωή
  Μία δυσάρεστη είδηση έρχεται από τον κόσμο του αθλητισμού. Ένας από τους πιο αξιόπιστους αμυντικούς ποδοσφαιριστές βιώνει δύσκολες στιγμές, καθώς ο 2 ετών γιος του αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με…

Ο λόγος για τον Ιταλό στόπερ της Γιουβέντους, Leonardo Bonucci. O μικρός Matteo, είναι δύο ετών και όπως έγινε γνωστό χθες στα μέσα της γειτονικής χώρας, η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη παρά τα αρχικά θετικά σημάδια που έδειξε μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Η επέμβαση έγινε στο νοσοκομείο του Τορίνο, Queen Margherita. Εκεί εισήχθη εσπευσμένα ο γιος του Bonucci, έναν ακριβώς μήνα μετά την τελευταία επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί. Το πρώτο χειρουργείο, είχε γίνει για να θεραπεύσει μία σοβαρή ασθένεια, που έπασχε ο Matteo και δεν έχει γίνει προς το παρόν γνωστή. Μάλιστα μετά το πρώτο επιτυχημένο χειρουργείο, η οικογένεια είχε βγάλει επίσημη ανακοίνωση, ζητώντας από τα μέσα να σεβαστούν την προσωπική τους ζωή.

Το δεύτερο χειρουργείο ήταν απαραίτητο και σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ, η κατάσταση του δύο ετών αγοριού είναι πολύ κρίσιμη. Οι οπαδοί της Vecchia Seniora (όπως αποκαλείται η Γιουβέντους) ανέβασαν μάλιστα πανό στον τελευταίο αγώνα της ομάδας ευχόμενοι περαστικά.

Το πρωτάθλημα της Serie A μάλιστα, στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία.

 



from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/2c8idH0
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου