Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Γ. Χριστοφορίδης: «Για μας, Στο ΧΩΝΙ, ο Αδωνις είναι κόκκινη γραμμή»

Γ. Χριστοφορίδης: «Για μας, Στο ΧΩΝΙ, ο Αδωνις είναι κόκκινη γραμμή»

Ο εκδότης της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ, Γιώργος Χριστοφορίδης, ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο αποψινό Αποκαλυπτικό Δελτίο του Extra3, όπου θα είναι παρών ο Αδωνις Γεωργιάδης.


Όπως υπενθυμίζει ο εκδότης της εφημερίδας, στη σχετική ανακοίνωσή του, Το ΧΩΝΙ έχει κηρύξει το δικό του εμπάργκο στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ.



«Με έναν άνθρωπο ο οποίος αυτοθαυμάζεται για τις απολύσεις που θα κάνει, εγώ προσωπικά δεν έχω να πω τίποτα απολύτως», τονίζει χαρακτηριστικά ο Γ. Χριστοφορίδης και καταλήγει «Στο ΧΩΝΙ διατηρούμε έντονες τις κόκκινες γραμμές. Και μία από αυτές είναι ο Άδωνις».



Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γιώργου Χριστοφορίδη

εκδότη της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ

για το εμπάργκο στον Άδωνι


"Μόλις επιβεβαίωσα τη χθεσινή πληροφορία ότι στο σημερινό πάνελ του ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ στο Extra3 θα είναι παρών ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενημέρωσα τον Κυριάκο Βελόπουλο ότι -ειδικά απόψε- δεν θα βρίσκομαι στη θέση που ευγενικά μου έχει παραχωρήσει δίπλα του κάθε βράδυ στο κανάλι.



Εμείς Στο ΧΩΝΙ έχουμε κηρύξει -πρώτοι- «εμπάργκο» στον Άδωνι. Μία φορά δημοσιεύσαμε επιστολή του προς εμάς ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣΕ την προπαγάνδα του ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Και ζητήσαμε συγγνώμη από τους αναγνώστες μας.



Με έναν άνθρωπο ο οποίος αυτοθαυμάζεται για τις απολύσεις που θα κάνει, που τον έχουμε πιάσει επ' αυτοφώρω να προπαγανδίζει χυδαία μέσα στη Βουλή, παρουσιάζοντας στοιχεία του 2010 (προ μνημονίου) για να μας πείσει πόσο καλό έκανε το μνημόνιο στη χώρα , εγώ προσωπικά, ως εκδότης της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ, που αγωνίζεται για την αποκατάσταση της δημοκρατίας στη χώρα, δεν έχω να πω τίποτα απολύτως. Ο καθένας διαλέγει το δρόμο του. Και ο Άδωνις έχει διαλέξει το δικό του.



Ζητώ, λοιπόν, δημοσίως συγγνώμη από τον Κυριάκο Βελόπουλο, που δεν θα μπορέσω να είμαι συνεπής στο σημερινό μας ραντεβού. Στο ΧΩΝΙ διατηρούμε έντονες τις κόκκινες γραμμές . Και μία από αυτές είναι ο Άδωνις.


Γιώργος Χριστοφορίδης – εκδότης της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ"







from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1wQjk55

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου