Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Παρίσι: Τρωκτικά κάνουν βόλτες στο Λούβρο

Παρίσι: Τρωκτικά κάνουν βόλτες στο Λούβρο

Παριζιάνοι και τουρίστες που επισκέπτονται το διάσημο μουσείο του Λούβρο δηλώνουν πως έξω από το κτίριο κάνουν επιδρομή αρουραίοι.




Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, υπάρχουν κάποιοι επισκέπτες που δεν ενοχλούνται από το θέαμα καθώς πιστεύουν ότι είναι στημένο για να τραβήξει τη προσοχή και εντάσσεται στο πλαίσιο μιας ξενάγησης που αναβιώνει την ταινία της Ντίσνεϊ "Ratatouille". Όμως, οι περισσότεροι εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για το θέαμα αυτό σε ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα του κόσμου.




"Είναι αηδιαστικό και όχι αυτό που θα περίμενε κανείς", σχολιάζει στο Twitter επισκέπτης από το Μπέρμινγχαμ της Βρετανίας και προσθέτει: "Εγώ πάντως δεν θα έτρωγα εκεί το φαγητό μου". Οι κήποι στο Λούβρου είναι δέλεαρ για τα τρωκτικά καθώς τους εξασφαλίζουν πρόσβαση σε νερό. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Le Parisien", μέχρι τώρα, οι δημοτικές αρχές είχαν τον έλεγχο της κατάστασης, αφού είχαν καταφέρει να κρατούν τα τρωκτικά μακριά από τους ανθρώπους, ωστόσο, οι επικεφαλής του μουσείου έφτασαν πλέον στο σημείο να ζητήσουν την βοήθεια ιδιωτικής εταιρείας για να βάλουν φρένο στο πρόβλημα που αναμένεται να πλήξει τα έσοδα του μουσείου από τις πωλήσεις εισιτηρίων, εν μέσω τουριστικής περιόδου.







from ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - toxwni.gr http://ift.tt/1AtKqir

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου